Aan- & Uitbouw

Er zijn verschillende redenen waarom u zou kunnen overwegen een uit- of aanbouw aan uw woning te laten uitvoeren. Eén van de meest voorkomende redenen is een gebrek aan ruimte. Door een aan- of uitbouw aan uw woning kunt u een hoop extra ruimte creëren. Op deze manier kunt u extra ruimte verkrijgen zonder dat u hoeft te verhuizen. Bij Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf kunnen wij u deskundig en professioneel advies geven over de mogelijkheden om een aan- of uitbouw aan uw huis te bouwen.

Kozijnen
De uitstraling van uw aan- of uitbouw zal voor een groot gedeelte bepaald worden door wat voor soort kozijnen u kiest. Wanneer u weinig geld heeft kunt u ook besluiten uw oude kozijnen te hergebruiken. Verder zijn er om de prijs van een aan- of uitbouw te bepalen een aantal factoren van belang:

  • De grootte van de uitbouw
  • De materiaalkeuze (hout of stenen)
  • Het afwerkingsniveau
  • De fundering
  • De isolatie
  • Het aantal en soort kozijnen

Het kan de moeite waard zijn om te investeren in de aan- of uitbouw van uw woning. Door de extra ruimte die ontstaat zal uw huis in waarde toenemen.

Verbouwingen
Een verbouwing in uw kantoor, winkel, bedrijfspand of woning gepland? Wij hebben de juiste vakmensen in huis, die u hierbij kunnen helpen met adviseren en uitvoeren van de verbouwing.

Wij denken en adviseren u graag vooraf en tijdens de verbouwing.

Interesse gekregen in onze uit- en aanbouw of verbouw werkzaamheden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf
Groenhof 21
1186 EP, Amstelveen

Tel mobiel: 0642309024
E-mail: plamen.keno@gmail.com

K.v.K. Amsterdam : 34182533
B.T.W. –nr.: NL 2505.96.957 B01

Onze Aan- & Uitbouw opdrachten

Onze Werkzaamheden

Renovatie

Renovatie

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen. Scholen worden appartementen. Schuren worden woningen. Alles is mogelijk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw bouwen om te wonen, te werken of te recreëren is verrassend . Een uitdaging voor architect en uitvoerder. Of het nu om een huis, appartementencomplex, kantoor of ander bedrijfspand gaat. Wij realiseren het.

Restauratie

Restauratie

In oude glorie herstellen. Gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde worden in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Het functionele aspect ivm. het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Gebouwen die een andere functie hebben dan wonen. Een kantoor, een school of een winkel zijn vaak geconstrueerd met nieuwe systemen en materialen met het oog op korte bouwtermijnen en grote volumes.

Onderhoud

Onderhoud

Een totaal aan activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen tot de originele staat

Verbouw

Verbouw

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar. Zichtbaar zijn de details en afwerking. Vakmanschap uit onze werkplaats. Houten poorten, ramen en kozijnen. Ambachtelijk vakmanschap.