Badkamers, op maat gemaakt

Bij Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf onderscheiden wij ons op vele manieren. Professionaliteit en vakkundigheid zijn voor ons belangrijke kenmerken. Uiteraard geld dit ook wat onze badkamers betreft. Bij ons kunt u volop inspiratie vinden voor het uitkiezen van een nieuwe badkamer. Daarnaast krijgt u van ons persoonlijk advies op maat.

Onze badkamers zijn voorzien van warmte, sfeer en romantiek in combinatie met moderne functionaliteiten. Bij Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf kunt u kiezen uit veel verschillende soorten badkamers. Welke soort of stijl badkamer u ook wilt, bij Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf in Amstelveen bent u altijd aan het juiste adres. Buiten de uitstekende en professionele service en kwaliteit die wij aanbieden proberen wij altijd een zo aantrekkelijk mogelijke prijs te hanteren.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf
Groenhof 21
1186 EP, Amstelveen

Tel mobiel: 0642309024
E-mail: plamen.keno@gmail.com

K.v.K. Amsterdam : 34182533
B.T.W. –nr.: NL 2505.96.957 B01

Onze badkamers opdrachten

Onze Werkzaamheden

Renovatie

Renovatie

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen. Scholen worden appartementen. Schuren worden woningen. Alles is mogelijk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw bouwen om te wonen, te werken of te recreëren is verrassend . Een uitdaging voor architect en uitvoerder. Of het nu om een huis, appartementencomplex, kantoor of ander bedrijfspand gaat. Wij realiseren het.

Restauratie

Restauratie

In oude glorie herstellen. Gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde worden in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Het functionele aspect ivm. het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Gebouwen die een andere functie hebben dan wonen. Een kantoor, een school of een winkel zijn vaak geconstrueerd met nieuwe systemen en materialen met het oog op korte bouwtermijnen en grote volumes.

Onderhoud

Onderhoud

Een totaal aan activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen tot de originele staat

Verbouw

Verbouw

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar. Zichtbaar zijn de details en afwerking. Vakmanschap uit onze werkplaats. Houten poorten, ramen en kozijnen. Ambachtelijk vakmanschap.