Complexe Renovaties

Wij doen complexe renovaties, zowel binnen als buiten: ombouwen van kamers, uitbouwen van huizen, elektrische installaties, verwarmingssystemen, stucadoor-en schilderwerk, water-en gas installaties, timmerwerken, tegelwerk, professioneel advies, etc.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende woon-en kantoorprojecten in Amsterdam, Leiden, Badhoevedorp, Den Haag, Heemstede, Haarlem, Rotterdam uitgevoerd.

Kwaliteit en persoonlijke aandacht
Voorop staat voor ons het leveren van kwaliteit en de persoonlijke aandacht richting onze klanten. Wij zijn als aannemersbedrijf in Amstelveen groot genoeg voor complexe bouwprojecten en klein genoeg om de communicatielijnen kort te houden en in te spelen op de wensen van de klant.

Advies op maat
Naast dat wij al uw bouw en verbouw wensen realiseren, kan ons aannemersbedrijf u ook deskundig adviseren. Wij inventariseren graag al uw wensen en vertalen dit naar een advies op maat.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf
Groenhof 21
1186 EP, Amstelveen

Tel mobiel: 0642309024
E-mail: plamen.keno@gmail.com

K.v.K. Amsterdam : 34182533
B.T.W. –nr.: NL 2505.96.957 B01

Onze complexe renovatie opdrachten

Onze Werkzaamheden

Renovatie

Renovatie

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen. Scholen worden appartementen. Schuren worden woningen. Alles is mogelijk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw bouwen om te wonen, te werken of te recreëren is verrassend . Een uitdaging voor architect en uitvoerder. Of het nu om een huis, appartementencomplex, kantoor of ander bedrijfspand gaat. Wij realiseren het.

Restauratie

Restauratie

In oude glorie herstellen. Gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde worden in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Het functionele aspect ivm. het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Gebouwen die een andere functie hebben dan wonen. Een kantoor, een school of een winkel zijn vaak geconstrueerd met nieuwe systemen en materialen met het oog op korte bouwtermijnen en grote volumes.

Onderhoud

Onderhoud

Een totaal aan activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen tot de originele staat

Verbouw

Verbouw

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar. Zichtbaar zijn de details en afwerking. Vakmanschap uit onze werkplaats. Houten poorten, ramen en kozijnen. Ambachtelijk vakmanschap.