Installaties

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf werkt met vakkundige installateurs. Altijd professioneel, klantvriendelijk en stipt.

Sanitair
Herstel, reparatie of vervanging van al uw sanitaire voorzieningen. Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf maakt het voor u op de meest effectieve en efficiënte manier. We denken mee en leveren een mooi en professioneel eindresultaat af. Wij werken met materialen van de hoogste kwaliteit.

Lood- en zinkwerk
Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf kan voor u alle voorkomende zink- en loodwerken uitvoeren. Vervangen, repareren en onderhouden. Voor zowel oude, monumentale gebouwen als nieuwbouw. Onze specialisten zijn vakkundig en werken volgens afspraak.

Water en gas
Om uw water- en gasapparaten te kunnen gebruiken, moet vaak het leidingwerk aangepast worden. De loodgieters van Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf kunnen uw wensen realiseren binnen de mogelijkheden van het gebouw. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

CV en MV installaties
Alle werkzaamheden aan uw cv installatie kunnen wij verzorgen. Van aanleg tot onderhoud. Naast warmtecomfort is het binnenklimaat ook belangrijk. Voor de werking van apparatuur maar ook de gezondheid van de bewoners. Wij kunnen herstelwerkzaamheden uitvoeren op alle soorten ventilatie. Voorkomen en verhelpen van vochtproblemen is belangrijk om schade te voorkomen aan gebouw en aan gezondheid van de bewoners.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf
Groenhof 21
1186 EP, Amstelveen

Tel mobiel: 0642309024
E-mail: plamen.keno@gmail.com

K.v.K. Amsterdam : 34182533
B.T.W. –nr.: NL 2505.96.957 B01

Onze installatie opdrachten

Onze Werkzaamheden

Renovatie

Renovatie

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen. Scholen worden appartementen. Schuren worden woningen. Alles is mogelijk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw bouwen om te wonen, te werken of te recreëren is verrassend . Een uitdaging voor architect en uitvoerder. Of het nu om een huis, appartementencomplex, kantoor of ander bedrijfspand gaat. Wij realiseren het.

Restauratie

Restauratie

In oude glorie herstellen. Gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde worden in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Het functionele aspect ivm. het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Gebouwen die een andere functie hebben dan wonen. Een kantoor, een school of een winkel zijn vaak geconstrueerd met nieuwe systemen en materialen met het oog op korte bouwtermijnen en grote volumes.

Onderhoud

Onderhoud

Een totaal aan activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen tot de originele staat

Verbouw

Verbouw

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar. Zichtbaar zijn de details en afwerking. Vakmanschap uit onze werkplaats. Houten poorten, ramen en kozijnen. Ambachtelijk vakmanschap.