INSTALLATIES

INSTALLATIES

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf werkt met vakkundige installateurs. Altijd professioneel, klantvriendelijk en stipt.

Elektricien

Onze elektriciens hebben jarenlange ervaring in diverse elektrotechnische installaties.
Daarom bieden wij altijd de beste oplossing voor uw elektrotechniek. Bij ons staat de klant altijd voorop en doen wij er alles aan om uw elektrische problemen zo snel mogelijk op te lossen.

U kunt bij ons terecht voor het aansluiten van uw binnen- of buitenverlichting, het plaatsen van vloer verwarming, het installeren van groepenkasten of het leggen van elektrische kabels in uw woning.

Water
Om uw water apparaten te kunnen gebruiken, moet vaak het leidingwerk aangepast worden. De loodgieters van Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf kunnen uw wensen realiseren binnen de mogelijkheden van het gebouw. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Sanitair
Herstel, reparatie of vervanging van al uw sanitaire voorzieningen. Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf maakt het voor u op de meest effectieve en efficiënte manier. We denken mee en leveren een mooi en professioneel eindresultaat af. Wij werken met materialen van de hoogste kwaliteit.

Badkamers
Professionaliteit en vakkundigheid zijn voor ons belangrijke kenmerken. Uiteraard geld dit ook wat onze badkamers betreft. Bij ons kunt u volop inspiratie vinden voor het uitkiezen van een nieuwe badkamer. Daarnaast krijgt u van ons persoonlijk advies op maat.

Onze badkamers zijn voorzien van warmte, sfeer en romantiek in combinatie met moderne functionaliteiten.