Over ons

We zijn een aannemersbedrijf met 16 jaar ervaring in Nederland.

Wij doen complexe renovaties, zowel binnen als buiten: ombouwen van kamers, uitbouwen van huizen, elektrische installaties, verwarmingssystemen, stucadoor-en schilderwerk, water-en gas installaties, timmerwerken, tegelwerk, professioneel advies, etc.

In de afgelopen jaren hebben we verschillende woon-en kantoorprojecten in Amsterdam, Leiden, Badhoevedorp, Den Haag, Heemstede, Haarlem, Rotterdam uitgevoerd.

Eigenschappen
Onze eigenschappen en voordelen zijn: Hoge kwaliteit, Hoog gekwalificeerde arbeid, Materialen van de beste kwaliteit, Flexibele tarieven.

We geven garanties tot 10 jaar en een snelle levertijd.

Het meeste waar voor je geld!

Bouwonderneming met ruime ervaring
Wij zijn een veelzijdige en flexibele bouwonderneming die ruime ervaring heeft op het gebied van onder andere: nieuwbouw, verbouw, onderhoud en houtbewerking.

Contactgegevens

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf
Groenhof 21
1186 EP, Amstelveen

Tel mobiel: 0642309024
E-mail: plamen.keno@gmail.com

K.v.K. Amsterdam : 34182533
B.T.W. –nr.: NL 2505.96.957 B01

Onze recente opdrachten

Onze Werkzaamheden

Renovatie

Renovatie

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen. Scholen worden appartementen. Schuren worden woningen. Alles is mogelijk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw bouwen om te wonen, te werken of te recreëren is verrassend . Een uitdaging voor architect en uitvoerder. Of het nu om een huis, appartementencomplex, kantoor of ander bedrijfspand gaat. Wij realiseren het.

Restauratie

Restauratie

In oude glorie herstellen. Gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde worden in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Het functionele aspect ivm. het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Gebouwen die een andere functie hebben dan wonen. Een kantoor, een school of een winkel zijn vaak geconstrueerd met nieuwe systemen en materialen met het oog op korte bouwtermijnen en grote volumes.

Onderhoud

Onderhoud

Een totaal aan activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen tot de originele staat

Verbouw

Verbouw

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar. Zichtbaar zijn de details en afwerking. Vakmanschap uit onze werkplaats. Houten poorten, ramen en kozijnen. Ambachtelijk vakmanschap.