Schilderswerk

Mooi schilderswerk geeft uw pand of interieur de beste uitstraling. Vakkundig schilderswerk beschermt daarbij ook uw object. Zowel binnen als buiten.

Bij Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf werken wij met een professioneel team van schilders die allemaal gespecialiseerd zijn in hun vakgebied. Onze schilders werken voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Betrouwbaarheid, vakmanschap en kwaliteit zijn voor onze schilders de belangrijkste punten.

Schilderwerk: zowel binnen, als buiten
Bij Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf hebben wij zowel schilders voor binnen- als buitenwerk. Zo kunt u ons bijvoorbeeld inschakelen voor:

  • Het schilderen van wanden, kozijnen en plafonds
  • Het schilderen van schuren en schuttingen
  • Het schilderen van kozijnen en deuren
  • Het schilderen van binnen- en buitenmuren

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf kunt u inhuren voor verschillende soorten schilderwerk.

Aangezien uw woning of bedrijfspand uw visitekaartje voor anderen is wilt u er natuurlijk voor zorgen dat het er zo goed mogelijk uitziet. Schilderwerk dat er mooi en verzorgd uitziet is van groot belang voor een goede uitstraling. Daarnaast is het onderhoud van schilderwerk heel belangrijk om uw bedrijf of huis een prachtige uitstraling te geven of te behouden. Met onze schilders kunt u er altijd op rekenen dat deze prachtige uitstraling gerealiseerd en behouden wordt.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf
Groenhof 21
1186 EP, Amstelveen

Tel mobiel: 0642309024
E-mail: plamen.keno@gmail.com

K.v.K. Amsterdam : 34182533
B.T.W. –nr.: NL 2505.96.957 B01

Onze schilders opdrachten

Onze Werkzaamheden

Renovatie

Renovatie

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen. Scholen worden appartementen. Schuren worden woningen. Alles is mogelijk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw bouwen om te wonen, te werken of te recreëren is verrassend . Een uitdaging voor architect en uitvoerder. Of het nu om een huis, appartementencomplex, kantoor of ander bedrijfspand gaat. Wij realiseren het.

Restauratie

Restauratie

In oude glorie herstellen. Gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde worden in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Het functionele aspect ivm. het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Gebouwen die een andere functie hebben dan wonen. Een kantoor, een school of een winkel zijn vaak geconstrueerd met nieuwe systemen en materialen met het oog op korte bouwtermijnen en grote volumes.

Onderhoud

Onderhoud

Een totaal aan activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen tot de originele staat

Verbouw

Verbouw

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar. Zichtbaar zijn de details en afwerking. Vakmanschap uit onze werkplaats. Houten poorten, ramen en kozijnen. Ambachtelijk vakmanschap.