Timmerswerk Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend!

Door onze jarenlange ervaring kunt u een beroep op ons doen voor allerlei soorten timmerwerk.

Houtrot verwijderen
De houten onderdelen van uw huis zijn kwetsbaar voor houtrot, dat het hout sterk verzwakt en de draagkracht verminderd. De timmermannen van Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf hebben veel ervaring met het opsporen en oplossen van houtrot. Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de schade vast te stellen en de aangetaste houtdelen te vervangen waar dat nodig is.

Meubel restauratie
Het restaureren van oude houten meubelen is in veel gevallen veel goedkoper dan een nieuw meubelstuk kopen. Door onze ervaring hebben wij de kennis en de vaardigheden om uw oude meubelen volledig op te knappen, zodat u er nog jaren van kunt genieten.

Offerte aanvragen

Contactgegevens

Plamen Klussen-en Onderhoudsbedrijf
Groenhof 21
1186 EP, Amstelveen

Tel mobiel: 0642309024
E-mail: plamen.keno@gmail.com

K.v.K. Amsterdam : 34182533
B.T.W. –nr.: NL 2505.96.957 B01

Onze timmerwerk opdrachten

Onze Werkzaamheden

Renovatie

Renovatie

Een gebouw is ontworpen naar zijn gebruik. De functionaliteit kan met de tijd veranderen. Kantoren worden woonhuizen. Scholen worden appartementen. Schuren worden woningen. Alles is mogelijk.

Nieuwbouw

Nieuwbouw

Nieuw bouwen om te wonen, te werken of te recreëren is verrassend . Een uitdaging voor architect en uitvoerder. Of het nu om een huis, appartementencomplex, kantoor of ander bedrijfspand gaat. Wij realiseren het.

Restauratie

Restauratie

In oude glorie herstellen. Gebouwen of onderdelen van gebouwen met een kunstzinnige of cultuurhistorische waarde worden in een zodanige conditie gebracht dat de oorspronkelijke waarde zoveel mogelijk behouden wordt. Het functionele aspect ivm. het huidige gebruik is daarbij van ondergeschikte betekenis.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Gebouwen die een andere functie hebben dan wonen. Een kantoor, een school of een winkel zijn vaak geconstrueerd met nieuwe systemen en materialen met het oog op korte bouwtermijnen en grote volumes.

Onderhoud

Onderhoud

Een totaal aan activiteiten met als doel, het in een aanvaardbare conditie houden of terugbrengen tot de originele staat

Verbouw

Verbouw

Onder een vakkundige bouw ligt een stevig fundament. Voor het oog niet zichtbaar. Zichtbaar zijn de details en afwerking. Vakmanschap uit onze werkplaats. Houten poorten, ramen en kozijnen. Ambachtelijk vakmanschap.